Udvardy Frigyes
A romániai magyar kisebbség történeti kronológiája 1990–2017
névmutató
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
intézmény
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
helyszín
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Gomba (HUN)
2 tétel
2013. december 30.
Ismét megnősült Tőkés László
Újranősült december 28-án, szombaton Tőkés László. Az európai parlamenti képviselő egyházi esküvőjét Magyarországon, a Monor melletti Gombán tartották. Új felesége, Lévay Tünde a község iskolájában zenetanárnő - írja a maszol.ro hírportál.
Tőkés László és előző felesége, Joó Edit huszonöt évig tartó házassága 2012. szeptember 27-én bomlott fel jogerősen. A válást a férj hibájából mondták ki. Tőkés jelenleg vagyonmegosztási perben áll a volt feleségével. Lévay Tündének is ez a második házassága. Volt férjével, Kristály Lehel újságíróval két gyermekük van
Szabadság (Kolozsvár)
2014. január 15.
A nyilvánosság elé állt új feleségével Tőkés László
„Miért nem nyilatkozott a négy évvel ezelőtti válásakor? Mit csinálna másként? Van-e magánéletével kapcsolatos felelőssége egy volt református püspöknek?” - többek között ezekkel a kérdésekkel szembesítette a Heti Válasz Tőkés László európai parlamenti képviselőt, aki december végén nősült újra.
Felesége szintén elvált és hamarosan gyermekük születik; a politikus ezzel kapcsolatban beszélt az újrakezdés nehézségeiről – olvasható az interjú előzetesében.
Mint ismert, a maszol.ro elsőként számolt be arról, hogy Tőkés László december 28-án, a magyarországi Monor melletti Gomba községben nősült újra. Felesége, a barcasági származású Lévay Tünde a helyi iskola zenetanára. Lapunk számolt be elsőként arról is, hogy az EP-képviselő apai örömök elé néz. Értesüléseink szerint Lévay Tünde nyolc hónapos terhesen állt "az oltár elé".
A maszol.ro írta meg egyébként elsőként azt is, hogy az EP-képviselő a magyarországi Heti Válasznak fog beszámolni magánéletének fejleményeiről.
maszol.ro,