Erdélyi Digitális Tudománytár
Felhasználási feltételek

A http://digiteka.ro/ domain név alatt elérhető internetes oldal olyan portál, amelyet bárki jogosult meglátogatni, illetve használni.

 

A weboldalt az Iskola Alapítvány (székhelye: 4000486 Kolozsvár, Șoimului u. 24A sz. tel. 0264-449918, http://iskolaalapitvany.ro/) hozta létre, üzemelteti és frissíti.

 

A honlapon tárolt minden részlet, dokumentum, információ és illusztráció az Iskola Alapítvány tulajdona, és szabadon felhasználható a történettudományban alkalmazott hivatkozási apparátus módszertana szerint. A digitalizált sajtótermékek és könyvek (a Sajtó -> Napi- és hetilapok, Sajtó -> Folyóiratok, Könyv -> Itt tárolt könyvek aloldalakon) ingyenesen állnak a felhasználók rendelkezésére. A keresőmotorral ezekben együtt, vagy ezekben külön-külön kereshet a felhasználó.

 

A Szabadság napilap szöveganyaga szabadon hivatkozható a történettudományban, az ismeretterjesztésben és a hírlapirodalomban alkalmazott hivatkozási apparátus módszertana szerint. A Szabadság szöveg- és képanyagának szerzői jogával a Szabadság Kft., illetve tulajdonosa, a Minerva Művelődési Egyesület rendelkezik, annak esetenkénti átruházására vonatkozó kérelmével kérjük, forduljon a Minervához: minerva.kolozsvar@gmail.com.

 

A weboldal használata közben más internetes oldalra történő hivatkozásokat, avagy oda mutató linket talál. Az Iskola Alapítvány nem vállal felelősséget a harmadik felek által készített weboldalak tartalmáért, pontosságáért és működéséért. A más honlapokra mutató linkek kizárólag a honlap felhasználóinak kényelmét és Erdély történetének tágabb megismerhetőségét szolgálják. A felhasználók ezeket a honlapokat kizárólag saját felelősségükre látogatják.

 

A keresőmotor a Külső hivatkozások esetében nem alkalmazható. 

 

Utolsó frissítés: 2022.07.11.